Nu esti inca utilizator?

Cautare
Anunt imobiliar: inchiriez apartament cu 2 camere in BUCURESTI


Pret:1000 EUR
apartament cu 2 camere de 0 m2, in , la etajul 10 in cladire cu 11 nivele, confort 1, decomandat, 1 balcoane, din care 1, inchis , 1 hol , 1 baie . Cladirea are maxim 50 de ani vechime .

Servicii:
Dotari:
Finisaje:

Anunt imobiliar: inchiriez apartament cu 2 camere in BUCURESTI


Detalii Suplimentare: Intercontinental,scara inpecabila, bloc1983, intrare stradala, apartament amenajat clasa A, pentru locuit, mobilat si utilat modern si lux, bucatarie mobilata si echipata cu aparatura electrocasnica noua si de firma, menaj inclus in pret.Tel 0733928230.

Anunt Postat de: particularix

Comentarii

Pentru a adauga un comentariu este necesar sa fiti logat.
Daca nu esti inca inregistrat o poti face aici

Comentariu:Nume: marina

AnuntulIntercontinental,scara inpecabila, bloc1983, intrare stradala, apartament amenajat clasa A, pentru locuit, mobilat si utilat modern si lux, bucatarie mobilata si echipata cu aparatura electrocasnica noua si de firma, menaj inclus in pret.Tel 0733928230. Sunt propietaru anuntului si va rog samil stergeti ,nu mai este valabil.

Nume: marina

Buna ziua Sunt Propietaru anuntului Inchiriere2cam Universitate Intercontinental,scara inpecabila, bloc1983, intrare stradala, apartament amenajat clasa A, pentru locuit, mobilat si utilat modern si lux, bucatarie mobilata si echipata cu aparatura electrocasnica noua si de firma, menaj inclus in Tel 0733928230,pret:1000E .Anuntul nu mai este valabil.Va multumesc.

Nume: marina

Va rog stergeti-mi anuntul .Nu mai este de actualitate .multumesc.Marina


Publicitate


Parteneri Imobiliare